File letöltése
Az adatok kitõltésésével Ön hozzájárul a letõlthetõ file-okról készûlõ statisztikák elkészítéséhez, illetve a megfelelõ helyen jelezve az esetleges késõbbi frissítésekrõl kérhet értesítést (az adatok kezelésével kapcsolatban lásd az adatvédelmi nyilatkozatot). A mezõk közül a csillaggal jelöltek kitõltése kötelezõ!

Az adatok kitõltése után az oldal alján található "letöltés" link kiválasztásával lehet a letöltési folyamatot elindítani, amely egyben a következõekben olvasható Licensz feltételeinek az elfogadását is jelenti.

Licensz
A "Beszédmester" program bárki által ingyenesen, bármiféle térítés vagy ellenszolgáltatás nélkül felhasználható beszédjavítás-terápiára, illetve olvasásfejlesztésre. A szoftver eredeti formájában, változtatás nélkül bárki által szabadon és kizárólag ingyenesen terjeszthetõ. A szoftver használatából eredõ közvetlenül vagy közvetetten adódó problémákért a készítõk semmiféle felelõsséggel nem tartoznak. A szoftver a készítõk tulajdonát képezi és szerzõi jogi védelem alá esik az 1999. évi LXXVI. törvény alapján. A szoftver terápiai célú használatán és az eredeti formában történõ ingyenes terjesztésen kívül a szerzõk minden jogukat fenntartják. Bármilyen más felhasználást, különösen beleértve a mû sajátos címének felhasználását, a mû átdolgozását vagy kiegészítését csak és kizárólag a készítõk engedélyezhetik.

A beszédjavítás-terápiai modul az artikulációjukban különbözõ okok miatt akadályozott gyermekeknek nyújt segítséget. Javasoljuk, hogy csak szakember irányítása mellett végezzék a terápiát. Az olvasásfejlesztõ modul didaktikájában részletesen megfogalmaztuk az erre a modulra vonatkozó felhasználási területeket. Hangsúlyozzuk, hogy a részképességükben sérült gyermekek szisztematikus fejlesztéséhez a pedagógus, illetve logopédus következetes segítõ munkája szükséges. A program megfelelõ terápiai használatához kérjük, hogy a metodikai és didaktikai leírásokat figyelmesen olvassák el!


Adatok
név *
email *
értesítés frissítésrõl:  
vissza