Letöltések
Licensz  


BeszédMester v2.01 exe (65MB)

Meglejent a Beszédmester 2.01-es verziója. A szoftver telepíthető Windows10-es operációs rendszerű gépekre is.


BeszédMester v1.02 zip (117.161kb)

Megjelent a BeszédMester új kiadása, az 1.02-es verzió. A szoftver telepíthetõ verziója letölthetõ. Letõltés után csomagoljuk ki a file-t (beme.zip), majd a kapott tartalmat írjuk CD-re. Az így elõállt telepítõ CD behelyezés után automatikusan elindítja a telepítési folyamatot (az Automatikus lejátszás funkció engedélyezett állapotában).
Ha nincs lehetõség CD írásra, akkor a telepítési folyamat elindítható az "autorun.exe" futtatható file kézi elindításával a kicsomagolás után.


BeszédMester dokumentáció   (új) zip (11.735kb)

A szoftver dokumentációja megjelent, és letölthetõ. Tartalmazza a telepítési útmutatót, a beszédorientált részek használatát, a beszédjavítás-terápia metodikai leírását és használatát, illetve az olvasásfejlesztés didaktikáját és felhasználói kézikönyvét.


BeszédMester - CD borító bmp (4.789kb)

A szoftver mindenkori verziójához letölthetõ a konzorcium által hivatalosan használt CD borító kép BMP formátumban.


Szórólap pdf (1.159kb)

"Az EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás és Börze a magyar oktatás legjelentõsebb és legrangosabb, hagyományos, éves, szakmai seregszemléje" - az Oktatási Minisztérium megfogalmazásában. A konzorcium tagjai részt vettek a kiállításon. A Szegedi Tudományegyetem Informatikai Tanszékcsoportja által készített ismertetõ anyag letölthetõ itt.