Válasszon
nyelvet !
Choose the
language please !
Wählen Sie die
Sprache bitte !
Choisissez la
langue svp !

Az applet használata: Dupla jobb click segítségével a gráfot a felhasználható területen középre igazítja. A Ctrl + 1, 2, 3, 4 használatával lehet a gráf irányítottságán változtatni, jobb click és az egér mozgatás segítségével pedig lehetőség van zoom-olásra.

MTI rövidhírek 2002. tavasz



A Microsoft Corp. és a Navision A/S közötti tárgyalások nyomán akár már ma bejelenthetik a felek ,hogy a világ legnagyobb szoftvercége mintegy 1 milliárd dollár értékű tranzakcióban megveszi a dán vállalatirányítási szoftvergyártót .


Egyik cég sem volt hajlandó kommentálni az értesülést ,amely a múlt héten szivárgott ki és azonnal a Navision részvényeinek 21 százalékos felfutását eredményezte .


A 30 országban 1200 alkalmazottat foglalkoztató Navision megszerzése révén a Microsoft jobban fel tudná venni a versenyt a szegmens legnagyobb szereplőjével ,a német SAP-vel ,főleg a kis- és közepes vállalatoknak kínált megoldások terén ,így például a könyvelési szoftverek esetében .


A Microsoft becslése szerint a kis és középvállalati piaci szegmens ez évi globális forgalma 27 milliárd dollár körül lesz .

A dokumentumban összesen 4 mondat ezen belül 10 tagmondat talalható. A dokumentumban szereplő mondatok a küvetkezőképpen épülnek fel: 39 főnévi csoport, 22 jelzői melléknévi szerkezet, 8 határozószói csoport, 2 főnévi igenév szerepel.

A dokumentumban összesen 109 szó jelenik meg.

Az egyes színek jelentése:
Főnév
Ige
Számnév
Melléknév
Névelő
Névutó
Mondat értékű szó
Névmás
Kötőszó
Határozószó
Nyilt tokenosztály