Válasszon
nyelvet !
Choose the
language please !
Wählen Sie die
Sprache bitte !
Choisissez la
langue svp !

Az applet használata: Dupla jobb click segítségével a gráfot a felhasználható területen középre igazítja. A Ctrl + 1, 2, 3, 4 használatával lehet a gráf irányítottságán változtatni, jobb click és az egér mozgatás segítségével pedig lehetőség van zoom-olásra.

MTI rövidhírek 2002. tavasz



A Détej Kft.-nek ,illetve az általa jegyzett konzorciumnak adta el a MiZo Baranyatej Rt.-t a felszámoló Vectigalis Rt. -értesült a NAPI Online .


A korábban felfüggesztett versenytárgyalás ma folytatódott ,s a Vectigalis által kért 5 milliárd forintos vételárat (plusz a készletekért 1,9 milliárd forintot )a Détej Kft. ajánlotta a baranyai cégért .


A szintén licitáló Sole Hungária Rt. ezt az árat nem is akarja tartani .


A konzorcium tagjai (zárójelben a cégek tulajdonosai ):Détej Kft. (Dalmand Mezőgazdasági Rt. ,Dalmandinvest Rt. ),Agro-Vital Kft. (Szombathelyi Tangazdaság Rt. ,Agroprodukt Rt. ,Lajta-Hanság Rt. ,Sárvári Mezőgazdasági Rt. )és a CE-GÖD Kft. (DPMG Dél-Pest Megyei Mezőgazdasági Rt. ,Gödöllői Tangazdaság Rt. )

A dokumentumban összesen 4 mondat ezen belül 7 tagmondat talalható. A dokumentumban szereplő mondatok a küvetkezőképpen épülnek fel: 35 főnévi csoport, 7 jelzői melléknévi szerkezet, 5 határozószói csoport, 1 főnévi igenév szerepel.

A dokumentumban összesen 73 szó jelenik meg.

Az egyes színek jelentése:
Főnév
Ige
Számnév
Melléknév
Névelő
Névutó
Mondat értékű szó
Névmás
Kötőszó
Határozószó
Nyilt tokenosztály