TUDNIVALÓK

1. ELŐADÁST TARTÓK RÉSZÉRE
Az előadásokra jutó időről legkönnyebben az előzetes programtervből tájékozódhat. Kérjük, a "Program" menüpontra kattintva tekintse meg, hogy melyik napon, melyik szekcióban szerepel az Ön előadása. Az előadásra szánt időt (alapértelmezésben 20 percet) mindenki a saját belátása szerint oszthatja be előadás + kérdések tekintetében. Javasoljuk, hogy legalább 2-5 percet mindenki igyekezzen kérdésekre tartalékolni. Amennyiben ez nem sikerül, akkor a kérdéseket a közönség csak személyesen (a szekción kívül) teheti fel az előadónak.

Szeretnénk megkérni minden előadót, hogy lehetőleg mellőzze saját laptop használatát előadásának megtartására. (Ez a laptopos bemutatókra természetesen nem vonatkozik!) Mivel a konferenciaprogram időbeosztása nagyon szoros, ezért nem szeretnénk, ha az idő a különböző laptopok átszerelésére menne el. Éppen ezért kérnénk minden előadót, hogy szünetekben - legkésőbb az előadását tartalmazó szekciót megelőző szünetben – mentse rá előadásának anyagát a konferencia laptopjára. Ebben a konferencia technikai felelőse lesz majd segítségére. A technikai felszereltség az előző évekhez hasonlóan: laptop, projektor, vetítővászon.

2. POSZTERBEMUTATÓT TARTÓK RÉSZÉRE
A poszterállványok hasznos szélessége 120 cm, hasznos magassága 95 cm. Kérjük, a poszterek méretét ehhez szíveskedjenek igazítani. A poszterek feltűzéséhez szükséges eszközöket a konferencia regisztrációs pultjánál lehet majd kérni.

3. LAPTOPOS BEMUTATÓT TARTÓK RÉSZÉRE
A laptopos bemutatókhoz WIFI, ill. kábeles internetkapcsolatot tudunk biztosítani. A bemutatókhoz saját laptop használata megengedett, de rendelkezésre állnak a konferencia által biztosított laptopok is. Amennyiben az utóbbira van az előadónak szüksége, kérjük, azt a regisztráció alkalmával jelezze.

4. INTERNET
A konferencia ideje alatt WIFI internetkapcsolat áll rendelkezésre. A rendezőség két, mindenki által szabadon használható állomást állít fel a konferenciateremben. Ezen kívül további szabad kábeles kapcsolódási lehetőséget is biztosítunk, ahol mindenki a saját laptopját használva kapcsolódhat fel az internetre (kábel biztosítva).