Javító ZH időpontja: december 14. péntek, 12 óra, Irinyi kabinet 223-as terem

A tárgy egyéb gyakorlatvezetői


Általános tudnivalók

Gyakorlati anyagok a linux.inf-en a pub/Rendszerfejlesztes-I/gyakorlat/levelezo könyvtárban. A gyakorlatok látogatása kötelező.

ZH

ZH: utolsó gyakorlaton (november 17.), előadás anyagból, előző heti anyag is, 40 pont; 45 perces
Javító ZH: vizsgaidőszak első hetében előre egyeztetett időpontban, minimum pontszámért (20 pontot lehet elérni).
A ZH-n elérendő minimum pontszám 20. Javítót csak az írhat akinek nem lett meg a ZH-ból a 20 pont.


Projektek

A projektmunka egy teljesen új rendszer részletes terveinek kidolgozása. A projektmunka a rendszer implementálását NEM tartalmazza! A projektmunkát 3-4 fős csapatokban kell elvégezni, amelyeket az első gyakorlaton fogjuk kialakítani. Kötelező a csapat alapításában való részvétel (aki nem tud személyesen ott lenni, az jelezze e-mailben). Aki nincs jelen és nem elérhető a csapatok kialakításánál, az a projektmukából kimarad (így a gyakorlatot sem fogja teljesíteni). A projektmunka végső leadási határideje az utolsó gyakorlat (november 17. - a pontozása is ekkor fog zajlani).
A projektmunka keretében leadandók az alábbi dokumentumok:

Az egyes dokumentációkat a jelzett határidőig e-mailben kell elküldeni a gyakorlatvezetőnek. A késve küldött leadandók nem járnak automatikus kizárással, ellenben minden nap csúszásért 2 pont levonás jár! A terveket az utolsó előtti gyakorlaton a gyakorlatvezető átnézi, és módosítási javaslatokat tesz azok javítására. A gyakorlatvezető javaslatai alapján a tervek az utolsó gyakorlat időpontjáig módosíthatók, amikoris megtörténik a projekt pontozása. A projektmunkára kapható maximális pontszám 60 pont, ebből minimum 30 pontot el kell érni.

Projektek listája:

A kialakított csapatok listája a következő:
Csapatok