You are here

Tervezd újra az Informatikai Intézet honlapját!

Az Informatikai Intézet versenyt hirdet a hivatalos honlapjának újratervezésére (http://www.inf.u-szeged.hu). A versenyre olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik kellő elhivatottságot éreznek arra, hogy újragondolják az Informatikai Intézet webes megjelenését. Legalább a csapat egyik tagjának a 2018 őszi szemeszterben az SZTE aktív hallgatójának kell lennie. Beszervezhetsz a csapatba profikat is cégektől. Már szóltunk a főnököknek, hogy ne legyenek morcosak. ;-) Ha esetleg mégis morcos, akkor ő nem szerepelt az email listánkon.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 14. 12:00 óra.

A jelentkezéseket a honlaprefaktor@inf.u-szeged.hu címre kell beküldeni a csapat nevével, csapat névsorral, tanulmányi és/vagy cég adatokkal, valamint a kapcsolattartó adataival (email cím, telefonszám).

A jelentkezés lezárulta után biztosítunk majd a csapatoknak lehetőséget konzultációra, ahol feltehetik kérdéseiket.

A jelentkező csapatok elfogadják, hogy a pályázatra benyújtott terveket/ötleteket az SZTE Informatikai Intézet felhasználhatja a saját honlapjának megújításához.

A pályamű benyújtásának határideje: 2018. október 29. 12:00 óra

A pályaműnek nem kell teljes tartalmú, kész megoldásnak lennie. Terveket, ötleteket várunk, amelyek megmutatják azt, hogy milyennek szeretnéd látni az Informatikai Intézet új honlapját.

Készíthetsz akár kézzel rajzolt látványterveket is, mockup-okat, amelyek tükrözik az elvárt funkcionalitásokat, a honlap struktúráját. dizájnját, de a pályaműben utalhatsz alkalmazandó technológiákra, implementációs ötletekre is. Egyszóval bármi belefér, de azért elvárt, hogy a végeredmény egy egységes rendszer benyomását keltse.

Adj bele mindent, tervezz, rajzolj, kódolj, és legyél Te a nyertes csapat tagja!

Eredményhirdetés 2018. november 7-én az Informatikai Intézet Szakmai Napján, ahol egy rövid bemutató keretén belül be kell mutatnod a pályamunka koncepcióját.

Díjak: Szponzorok által felajánlott díjak