Jelenlegi hely

Duális mesterszakos képzések

Kedves végzős Informatika szakos hallgatók!

Azoknak szól ez az üzenet, akik most adnák be a jelentkezésüket a mesterképzésre (február 15. a határidő!). De, azoknak is, akik még nem döntötték el, mert lehet hogy ezzel segítjük elő a döntést!

2019 szeptembertől intézetünkön ugyanis *duális képzés* formában is el lehet végezni a Gazdaságinformatikus, Programtervező informatikus és Mérnökinformatikus MSc szakjainkat!

Ez egy remek lehetőség arra, hogy az egyetemi képzés mellett, azzal hasonló mennyiségű konkrét szakmai tapasztalatot is szerezzetek partnercégeinknél. Ld. http://www.inf.u-szeged.hu/oktatas/dualis-kepzes

Fontos, hogy a duális képzésbe legkésőbb a megkezdett tanulmányok 2. féléve előtt kell jelentkezni, de minél előbb, annál jobb, mivel nagy az érdeklődés a partnercégeknél! Ezért, ha érdekel a lehetőség, minél előbb keresd fel a fenti oldalon látható cégek valamelyikét, hogy tudnak-e állást ajánlani ehhez a képzési formához! Ha sikerült a céggel megállapodni, és az egyetemi felvételi is sikeres, akkor nincs más dolgod, mint jelezni az egyetem felé a szándékodat, hogy a képzést duális formában szeretnéd folytatni.