You are here

Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft. (2017.11.29)

Company's/Institution's name: 
Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.
Company's/Institution's internship address and webpage: 

6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 52.

www.csihakft.hu

Estimated number of student: 
1-2 fő
Name and position of the contact person: 

Pajer-Józsa Rita, Munkaügyi és HR szakértő

Availability of the contact person (e-mail, telephone, postal address): 

Pajer-Józsa Rita, Munkaügyi és HR szakértő,

tel.szám: 0630/908-3024,

e-mail: karrier@csihakft.hu

Comment: 

Szeretnél büszke lenni arra, amit csinálsz? Akarsz maradandót alkotni?

Akkor ismerd meg a CSIHA Kft.-t, és csatlakozz hozzánk!

Találékonyság, fejlődés, rugalmasság. E három szóval a CSIHA Kft. alapítóját ugyanúgy lehet jellemezni, mint magát a céget.

A találékonyság a tulajdonos személyiségéből fakadóan ösztönösen jellemzi a társaságot, aminek eredményeként kialakuló egyedi megoldások magukkal hozzák a fejlődést is.

A fejlődés jegyében egyrészről folyamatosan bővül tevékenységünk, valamint ezzel együtt szépül, modernizálódik a munkavégzés helyszíne is. Az elmúlt 11 évben a tevékenység-palettánkon a hardvertervezés mellett egymás után jelentek meg: az elektronikai termékfejlesztések, a saját termékek sorozatgyártása, komplett rendszerek tervezése, majd üzemeltetése. Mára eljutottunk oda, hogy Magyarország több, jelentős vállalatának teljes fejlesztési projektjeit menedzseli a cég (hardver-, szoftver- és szerver oldali fejlesztésekkel).

Hisszük, hogy mindez nem valósulhat meg rugalmas hozzáállás nélkül. Ennek jegyében nemcsak arra törekszünk, hogy működésünk valamint külső és belső kommunikációnk egyre szervezettebb legyen, hanem a vezetőinket is ennek szellemében választjuk meg. Nálunk egy dinamikusan növekvő cég fiatalos csapatának részese lehetsz, ahol nem „főnökök”, hanem nagyon türelmes, mentor-típusú vezetők dolgoznak, akik a legjobbat próbálják meg kihozni csapataikból. Mi megbecsüljük egymást, és ez adja a cég belső erejét a kollégák számára, egyben vonzerejét a nyitott pozíciókra pályázók számára.

Nálunk Te is minden nap változatos feladatokon gondolkodhatsz, folyamatosan fejlődhetsz, hiszen a CSIHA Kft.-nél

… a lehetetlen csak egy újabb kihívás!

Aktuális pozícióinkat megtalálod honlapunkon (www.csihakft.hu/#Karrier). Kiemelten keresünk egyrészről adatbáziskezelésben, operációs rendszerekben és hálózati ismeretekben jártas C# programozókat, valamint manuális és automata tesztelésben jártas szoftvertesztelőket

Contract number: 
378/2017
Datee of contract: 
2017.11.29