Jelenlegi hely

Cisco DevNet fejlesztői program (workshop)

Tisztelt Kollégák!

Engedjék meg, hogy az Önök és kollégáik figyelmét felhívjam egy közelgő szakmai rendezvényre, amelynek keretében a Cisco által életre hívott DevNet fejlesztői program amerikai szakemberei Európában is bemutatják egyedülálló kezdeményezésüket.

A DevNet célja, hogy a programozóknak és szoftverfejlesztőknek olyan felhő-alapú platformot biztosítson (eszközökkel, erőforrásokkal és kódpéldákkal), amelynek segítségével innovatív, hálózat-alapú megoldásokat lehet létrehozni ingyen!

A kb. 3 órás, angol nyelvű workshop során a résztvevők demókon és esettanulmányokon keresztül nyerhetnek betekintést, illetve próbálhatják ki a DevNet eszköztárát. A részvétel ingyenes, de a helyszín korlátozott kapacitása miatt (legfeljebb 30 fő) regisztrációhoz kötött. Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

Időpont: 2017. április 27. 10:00 (csütörtök)
Helyszín: Óbudai Egyetem, Neumann János Informatikai Kar (1034 Budapest, Bécsi út 96/b. 213-as labor)
Regisztráció: http://www.netacad.hu/devnetregisztracio

Programtervezet

10:00-10:45 A Cisco DevNet bemutatása
10:45-11:45 Demo: Cisco Cloud Collaboration - Cisco Spark and Tropo
11:45-12:00 Kávészünet
12:00-12:45 Demo: Network Programmability - Overview and NX-OS API
12:45-13:15 Demo: IoT and Cisco IOx in the DevNet Sandbox
13:15-13:45 Ebéd

Az alábbiakban Adrian Iliesiu, a Cisco DevNet fejlesztői program szakértőjének eredeti felhívása olvasható:

Meet with us and discover DevNet, Cisco’s developer program, what it is and what it can offer you and your students. See how you can interact with and develop on Cisco’s cloud collaboration platforms, network programmability with NX-OS APIs and how you can develop IOx applications in the DevNet sandbox for free.

Üdvözlettel,

Dávid Ákos