Jelenlegi hely

Hirdetmények

Morgan Stanley Virtuális Tech Nyílt Nap

Két izgalmas előadást hallgathatunk meg a Morgan Stanley budapesti Tech diviziójának két teljesen különböző területéről. Anna az algoritmikus kötvénykereskedésnek az IT hátteréről fog beszélni, azaz arról, hogy hogyan kereskedik a cég hatalmas adatmennyiségeket felhasználva elektronikusan, algoritmusok segitségével. Balázs pedig arról, hogy mi az a platform amin ez megtörténik és milyen infrastukturális kihivások vannak az ilyen komplex software rendszerek támogatása során, mint amikkel például Anna is dolgozik.

GRAPHISOFT C++ ITech Challenge – versenyfelhívás


A C++ a második anyanyelved?

Akkor ez a megmérettetés Neked való!

Csatlakozz be virtuális autóversenyünkbe a GRAPHISOFT C++ ITech Challenge-en 3 fős csapatoddal és vidd haza az értékes nyeremények egyikét:

1. helyezett csapat: 750 000 Ft értékű műszaki utalvány, illetve egy-egy Nespresso kapszulás kávéfőző

ERASMUS pályázat

ERASMUS

Jelentkezési lehetőség, információ:

http://www2.u-szeged.hu/erasmus/

 

A fenti linken megtalálható a 2019/2020-as tanévre szóló hallgatói normál MSc és BSc pályázati és szakmai gyakorlat felhívás.

A master szakokra felvételt nyert hallgatók pályázhatnak, a BSc hallgatók egy év jogviszony után. Továbbá folyamatosan támogatást lehet kérni a kötelező szakmai gyakorlat külföldön (EU) teljesítéséhez. A pontos feltételek a fenti honlapon találhatók!

 

Az élő szerződések megtalálhatók:

Irodánk ZÁRVA tart!

December 7-én szombaton az ügyfélfogadás szünetel az Intézet irodáiban.

VI. Szegedi Innovatív Informatika Verseny Középiskolásoknak 2020

A Szegedi Tudományegyetem Informatikai Intézete már hatodik alkalommal hirdet versenyt a középiskolás diákok számára, ezúttal az SZTE TTIK által szervezett Kreatív Tudományos Program Középiskolásoknak rendezvény kereti között.

Idén is két szekcióban várjuk a jelentkező diákok pályamunkáit. A verseny kapcsán szeretnénk lehetőséget adni a tehetséges és kreatív középiskolás diákoknak, hogy a műszaki informatika vagy a szoftverfejlesztés területén elért eredményeiket bemutathassák és megmérettessék.

IEEE HS Student Paper Contest

Az IEEE Hungary Section (IEEE HS) minden évben pályázatot hirdet felsőoktatási intézmények hallgatói számára "Student Paper Contest" címmel. A pályázaton a felhívásban megjelölt időszakban készült, az IEEE szakterületi spektrumába tartozó magyar vagy angol nyelvű szakmai cikkek és dolgozatok vehetnek részt, amelyeknek szerzői magyar felsőoktatási intézmények aktív jogviszonnyal rendelkező BSc/MSc/PhD hallgatói. Közös szerzőség esetén több hallgató is pályázhat ugyanazzal a művel, legfeljebb három főig. A pályázatnak nem feltétele az IEEE tagság.

Oldalak