Jelenlegi hely

Lebonyolítás

A verseny két egymást követő fordulóból áll.
 
Az első fordulóban a jelentkezéshez szükséges egy pályamunka feltöltése .doc vagy .docx formátumban a verseny hivatalos honlapjára, melynek a diákok által elkészített munka rövid, legfeljebb négyoldalas leírását kell tartalmaznia. A pályamunka tartalmi részében ki kell térni az elkészített eszköz/program céljára, innovatív jellegére, a megoldás módjára és az elért eredményekre. A beküldött pályamunkákat szekciónként egy zsűri pontozza.
 
A pályamunkákat a dokumentum formai követelményeit tartalmazó sablon lapján kell elkészíteni, majd a Pályamunkák beküldése oldalon az útmutatót követve kell felölteni.
 
A sablon fájl: SZIIV2019_sablon.docx
 
Beküldési határidő és a verseny első fodulójának lezárása: 2019. március 1.
 
A verseny döntője a Kreatív Tudományos Program Középiskolásoknak keretei között kerül megrendezésre az Szegedi Tudományegyetemen. A döntőben a legjobb pályamunkát beküldő csapatok vehetnek részt, ahol egy rövid, 10-12 diából álló prezentáció segítségével személyesen kell bemutatniuk munkájukat, ugyanis ennek hiányában az adott csapat automatikusan kiesik a versenyből. A prezentáció hossza maximum 15 perc, mely végén a szekció zsűrije és a versenyen részt vevő csapatok feltehetik kérdéseiket, jelezhetik észrevételeiket. A döntő során lehetőséget biztosítunk a fejlesztett rendszerek működés közben történő bemutatására is. A bemutatott pályamunkák rövid, legfeljebb négyoldalas leírásából egy konferenciakötet is készül.
 
A verseny döntője: 2019. április 5-6.