Jelenlegi hely

Hirdetmények

Kódolj határok nélkül! - INDUL a jelentkezés a nyílt forráskódú programozó versenyre

A Belügyminisztérium és a NISZ Zrt. nyílt forráskódú programozó versenye már a felsőoktatási intézmények hallgatóinak is.

Jelentkezési határidő: 2021. január 29.

https:verseny.nisz.hu

Kari nyílt nap - SZTE TTIK

Szegedi Tudományegyetem Központi és Kari Nyílt Nap

Természettudományi és Informatikai Kar

2021. január 23., szombat 10:00 online 9:30-13:00 óra között

Morgan Stanley Virtuális Tech Nyílt nap

Regisztrálj ingyenes nyílt napunkra és mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy bepillants aBut also Morgan Stanley életébe anélkül, hogy kilépnél a lakásból! Az előadások után neked is lehetőséged nyílik kérdezni az előadóktól. Ha érdekel, hogyan tudnál felkészülni az állásinterjúdra, csatlakozz hozzánk november 4-én!

Részletes információ:

 

TDK 2020. ősz

Felhívás

2020. ősz

Értesítjük a Tisztelt Hallgatókat, hogy a 2020. évi őszi Tudományos Diákköri Konferencia Informatikai Szekciójának nyilvános előadásai

2020. november 26-án csütörtökön 13 órától

kezdődnek.

Részletek

Morgan Stanley - Discover Technology at Morgan Stanley

Discover Technology at Morgan Stanley

Join this virtual event with Morgan Stanley’s Technology Division for an insight into how the Firm uses technology and why it’s so crucial to the way the bank operates.

You’ll be joined by a number of high-profile speakers from across division who will be able to provide an insight into the Firm’s three key Technology hubs in Europe: London, Glasgow and Budapest.

You will then have the opportunity to find out more about Technology roles in each of these locations.

 

Morgan Stanley Virtuális Tech Nyílt Nap

Két izgalmas előadást hallgathatunk meg a Morgan Stanley budapesti Tech diviziójának két teljesen különböző területéről. Anna az algoritmikus kötvénykereskedésnek az IT hátteréről fog beszélni, azaz arról, hogy hogyan kereskedik a cég hatalmas adatmennyiségeket felhasználva elektronikusan, algoritmusok segitségével. Balázs pedig arról, hogy mi az a platform amin ez megtörténik és milyen infrastukturális kihivások vannak az ilyen komplex software rendszerek támogatása során, mint amikkel például Anna is dolgozik.

GRAPHISOFT C++ ITech Challenge – versenyfelhívás


A C++ a második anyanyelved?

Akkor ez a megmérettetés Neked való!

Csatlakozz be virtuális autóversenyünkbe a GRAPHISOFT C++ ITech Challenge-en 3 fős csapatoddal és vidd haza az értékes nyeremények egyikét:

1. helyezett csapat: 750 000 Ft értékű műszaki utalvány, illetve egy-egy Nespresso kapszulás kávéfőző

Oldalak