Jelenlegi hely

Bodrogközi László

Negyedik előadónk Bodrogközi László (ügyvezető igazgató, Neuron Kft.). A Neuron Szoftver Kft. a közepes vállalkozások között nyerte a 2018-as év Széchenyi Vállalkozása díjat.

Bodrogközi László
ügyvezető igazgató,
Neuron Kft.

Programozó matematikus. 1996-tól informatikai projektek vezetője. Az 1998-ban alapította a Neuron Software-t, amely ma Debrecen egyik meghatározó független informatikai cége, amely nagyvállalatok számára fejleszt üzleti kritikus rendszereket.

2006-től alapító tagja a Debreceni IT Klaszternek, amelyben helyi cégekkel együttműködve az új generációk képzése a cél.

2008-ban alapítója az Expert Training Kft.-nek, mely saját fejlesztésű képzéseivel több 100 pályakezdő hallgatót indított el karrierjén.

2013-tól alapító tagként közreműködik a Debreceni Szoftvertesztelői Kerekasztal munkájában, amely a szoftvertesztelési szakmai fejlődéséért dolgozik a Debreceni Egyetemmel és más helyi vállalatokkal közreműködve.

Előadás:

Hogyan tervezd és építsd fel az életedet ha informatikus vagy?

Az informatika a maga sajátosságaival kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy valaki felépítse a saját életét és karrierjét, ehhez azonban az kell, hogy tisztában legyen azzal, hogy mik ennek a szakmának a sajátosságai.
Mik a legfontosabb pontok ebben:
•    saját személyiség ismerete
•    tudás és annak megszerzése
•    jövedelem
•    kiindulási pont
•    cél
•    a célhoz vezető út (stratégia)
Mit tud és mit akar ehhez hozzátenni a munkáltató.
Milyen kultúrájú vállalatnál, járhatod be a saját utad.
Az informatikai szakmai csapdái és elkerülésük lehetséges módjai.